Betaalmogelijkheden

Goederen kunnen worden betaald met iDeal, Bancontact, creditcard, op rekening of vooruitbetaling. Decoraema heeft het recht om in individuele gevallen of afhankelijk van de door de klant gekozen bezorgmethode bepaalde betaalmethoden te accepteren. Betaling via cash of cheque is niet mogelijk.

 

1. Betaling via iDeal

Als je kiest voor een betaling via iDeal, word je na het plaatsen en bevestigen van jouw order doorgestuurd naar een beveiligde internetomgeving van jouw eigen bank. Aldaar kun je de betaling afronden. Zodra dit gebeurd is, verstuurt Decoraema per omgaande jouw bestelling.

2. Betaling via Bancontact

Je kunt op twee manier betalen via Bancontact:

2.1 Payconiq by Bancontact app

Zorg ervoor dat de Payconiq by Bancontact app is geïnstalleerd en ingesteld om de betaling in de volgende stap te voltooien. Bij het afronden van jouw bestelling ontvang je de instructies om de betaling te voltooien.

2.2 Bancontact kaart

Vul het kaartnummer en de vervaldatum van jouw Bancontact kaart in.

Dit is het nummer op de voorkant van je kaart, beginnend met 6703 of 4871.

 

4. Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling maakt de klant direct na het bestellen het totaalbedrag van de bestelling over. Een bestelling wordt zeven dagen voor de klant gereserveerd. Nadat de betaling door Decoraema is ontvangen, wordt de bestelling per omgaande automatisch naar de klant verstuurd.Tevens bieden we de mogelijkheid direct te betalen via IDEAL en Bancontact

Meer informatie over de vooruitbetaling, vind je op deze pagina.

Bankgegevens:

Decoraema

Bank: KNAB

Plaats: Weert

IBAN: NL46 KNAB 0258 6910 93

 

5. Betaling via creditcard

In geval van betaling met creditcard, zal het bedrag worden afgeboekt binnen een week na verzending van de goederen (wij accepteren MasterCard, Visa, Diners Club en American Express).

 

 

6. Rekeningen

 

Decoraema heeft het recht om facturen aan de klant elektronisch te verzenden. Elektronische facturen worden per e-mail in PDF-formaat naar de klant verzonden. De gefactureerde omzetbelasting geeft de klant geen recht op aftrek van voorbelasting.

Winkelwagen